Vi selger vilt og lokalmat fra Rogn Fjellgard. Dette er mat av høyeste kvalitet, rett fra naturen.

Rogn Fjellgard ligger ved foten av Jotunheimen i Vang i Valdres. Vi utnytter de lokale beiteressursene og driver med melkeproduksjon. I tillegg har vi spesialisert oss på produksjon og videreforedling av mat av høyeste kvalitet. Våre råvarer kommer rett fra fjellet og skogen, eller fra vår egen produksjon på gården. Vi legger vår sjel i å kun selge råvarer av ypperste kvalitet - maten skal være både velsmakende og helsefremmende. Produktene spenner fra tradisjonelle lokale råvarer til nyutvikla spesialiteter fra vårt kjøkken eller vårt røykeri.

Produktene kan hentes på gården eller vi kan levere rett på døra ved større bestillinger.

Vår fremste spesialitet er viltsuppe med lokale grønnsaker og urter, kjøtt av elg, hjort og rådyr og kraft lagd fra bunnen av. Andre spesialiteter er røyka, speka og grava kjøtt og fisk, chips av våre lokale grønnsaker og øvrige lokale kjøttprodukter.

Produkt/prisliste - det som er utheva er tilgjengelig for øyeblikket:

Viltsuppe 2,5l - 300kr

Kurv (spekepølse) ca. 1kg - 350kr /kilo

Røyka/speka elgbiff 300g - 200kr

Speka hjortesteik 300g - 200kr

Jordskokkchips 50g pose - 75kr

Grønnkålchips 50g pose - 75kr

Ytrefilet elg - 500kr/kilo

Ytrefilet hjort - 550kr/kilo

Helt rådyrlår - 500kr/kilo

Lårsteik av elg eller hjort - 300kr/kilo

Røyka steik av elg/hjort - 450kr/kilo

Kjøttdeig av elg/hjort - 130kr/kilo

Viltburger 4x150g - 200kr

Viltpølse 4x100g - 150kr

Grava rådyrfilet (solbær, lokale urter, sitron, koriander med mer) 300g - 400kr

Røyka fjellørret - 500kr/kg 

Grava fjellørret - 500kr/kg

Rakfisk - 400kr/kg