Rogn Fjellgard ligger ved foten av Jotunheimen i Vang i Valdres. Vi utnytter de lokale beiteressursene og driver med melkeproduksjon. I tillegg har vi spesialisert oss på produksjon og videreforedling av mat av høyeste kvalitet. Våre råvarer kommer rett fra fjellet og skogen, eller fra vår egen produksjon på gården. Vi legger vår sjel i å kun selge råvarer av ypperste kvalitet - maten skal være både velsmakende og helsefremmende. Produktene spenner fra tradisjonelle lokale råvarer til nyutvikla spesialiteter fra vårt kjøkken eller vårt røykeri.
Produktene kan hentes på gården eller vi kan levere rett på døra ved større bestillinger.
Vår fremste spesialitet er viltsuppe med lokale grønnsaker og urter, kjøtt av elg, hjort og rådyr og kraft lagd fra bunnen av. Andre spesialiteter er røyka, speka og grava kjøtt og fisk, chips av våre lokale grønnsaker og øvrige lokale kjøttprodukter.
Produkt/prisliste - det som er utheva er tilgjengelig for øyeblikket:
Viltsuppe 2,5l - 300kr
Kurv (spekepølse) ca. 1kg - 350kr /kilo
Røyka/speka elgbiff 300g - 200kr
Speka hjortesteik 300g - 200kr
Jordskokkchips 50g pose - 75kr
Grønnkålchips 50g pose - 75kr
Ytrefilet elg - 500kr/kilo
Ytrefilet hjort - 550kr/kilo
Helt rådyrlår - 500kr/kilo
Lårsteik av elg eller hjort - 300kr/kilo
Røyka steik av elg/hjort - 450kr/kilo
Kjøttdeig av elg/hjort - 130kr/kilo
Viltburger 4x150g - 200kr
Viltpølse 4x100g - 150kr
Grava rådyrfilet (solbær, lokale urter, sitron, koriander med mer) 300g - 400kr
Røyka fjellørret - 500kr/kg
Grava fjellørret - 500kr/kg
Rakfisk - 400kr/kg